Nieuws

Bekijk onze planning & evenementen

Nieuws

Nieuwe klant: Koninklijke Gemeentelijke Harmonie Koksijde

Het harmonieorkest in de Belgische kustgemeente Koksijde.... ... Let u even op hun nieuwe uniformen? Alle informatie hier.

Ambrosia in een nieuw uniform!

Rhetorika wordt een eeuw oud… En schiet uit de startblokken met een volledig nieuw concept. Ambrosia is de toekomst én daar horen nieuwe uniformen bij... Ontdek er alles over op Ambrosia's nieuwe klantenpagina.

Opnieuw een tevreden klant: Koninklijke Soldatenclub Congo Lembeek

De voorbije weken waren we aan de slag voor de Koninklijke Soldatenclub Congo Lembeek vzw, een van de deelnemende groepen aan de jaarlijkse Sint-Veroonmars (de laatste gemilitariseerde processie in Vlaanderen). We stonden in voor accessoires, produceren van uniformen, kepie aanvullingen én maken van een Sash. Een realisatie om trots op te zijn. Meer informatie vindt u hier terug.

Koninklijke stadsharmonie Oostende

Het is zover! De Koninklijke stadsharmonie Oostende is klant en vertrouwt ons het leveren van stof, produceren van uniformen én hun aanvullingen toe! Naast deze fraaie collectie en maatwerk vonden ze bij Riet Bleyaert ook enkele unieke accessoires... Meer informatie daarover hier.

Tevreden klant: Koninklijke scoutsharmonie Brugge.

Tevreden klant: Koninklijke scoutsharmonie Brugge. Wat we precies voor hen betekenen kan u terugvinden op hun klantenpagina

Nieuwe klant NTGent

We mochten accessoires leveren voor NTGent, het stadstheater van de toekomst. Het brengt als internationaal stadsgezelschap producties in de Koninklijke Nederlandse Schouwburg.

Accessoires voor de Koninklijke Militaire School

We verwelkomen de Koninklijke Militaire School als nieuwe klant, de leiders van morgen! We zijn trots om hun accessoires te mogen verzorgen.

Uniform werd weer in ere hersteld.

Dankzij Riet Bleyaert schittert dit oude uniform opnieuw in zijn volle glorie met de indrukwekkende rij eretekens op de borst. Iets om bijzonder fier op te zijn! Ontdek de foto's op https://rietbleyaert.be/klanten/uniform-ere-herstellen

Nieuwe klant: De Grenadiers Van Montenaken

We verwelkomen 'De Grenadiers Van Montenaken' als nieuwe klant: een compagnie enthousiaste vrijwilligers die zich voor toelegt op herdenkingsverenigingen.

Nieuw: hét perfecte herenkostuum in een selectie van de fijnste stoffen

Elk kwalitatief herenkostuum begint bij de stof. Daarom neemt Riet Bleyaert opnieuw het voortouw & innoveert ze in herenkostuums verwerkt met Scabal stof: de fijnste stof rechtstreeks van de weverij. Er is een grote keuze aan elegante en klassieke ontwerpen met de basiskleuren blauw en grijs. Nieuw dit seizoen is de keuze voor bruin, dat een kernkleur wordt in herenkleding voor kleermakers. Benieuwd? Kostuum op maat kopen? Contacteer Riet Bleyaert, de specialist in maatkleding.

Pagina's