Troostdeken

Troostdeken

 

 

Misschien komt het bij u , beste klant, een beetje raar over dat ik naast alle feestelijke gebeurtenissen in het leven, ook even stil sta bij het moment dat we afscheid moeten nemen van een geliefd persoon.Het sterven hoort bij het leven en daarom wou ik er graag ook  bijzondere aandacht aan besteden.

 

Ik maak soms kledij voor de uitvaart als laatste eerbetoon aan de overledene. Als klanten dan hun verhaal vertellen,weten ze vaak niet wat ze met alle kledij van de overledene moeten aanvangen.

En zo is mijn idee ontstaan om een kunstig troostdoek te maken met  kledij, ook dassen, knopen, spelden.... 

van de overledene,een soort eerbetoon met hun levensverhaal.Ik was nog op zoek naar iemand die deze visie met mij kon delen.

En zo heb ik een tijdje geleden, het genoegen gehad om Greet Chielens te leren kennen. Zij is een  lieve dame die met haar zaak “ doodgewoon....een andere uitvaart “ een bijzondere toegankelijke manier gevonden heeft  om met de dood om te gaan als begrafenisonderneemster. 

 

De manier van omgaan met de mensen staat hier centraal en opent vele mogelijkheden om een bijzondere uitvaart te realiseren die anders en buitengewoon kan zijn. 

Door samen te werken kan u bij haar of bij mij terecht als u gebruik wil maken van deze diensten. Het is voor mij een bijzonder genoegen om mijn steentje bij te dragen in het afscheid nemen.

 

Zeer genegen, Riet