Dubai

Dubai

Riet Bleyaert is al sinds 1993 actief in de modebranche en lanceerde in 1997 een label onder haar eigen naam.

 

Bleyaert omschrijft haar ontwerpen als “Belgische mode met een eigenzinnig kantje”. De ontwerpster heeft dan ook een heel persoonlijke kijk op mode en op wat mode kan zijn.

De laatste jaren specialiseert Bleyaert zich vooral in bruids- en suitekledij en dit zowel voor dames, heren en kinderen. Elke creatie wordt exclusief ontworpen in nauw overleg met de klant en wordt volledig op maat gemaakt na een volledige kleur- en stoffenanalyse.

Dit resulteert in zeer exclusieve ontwerpen die nu ook hun weg naar het buitenland vinden. Riet Bleyaert was eerder al eens te gast in Dubai waar men haar ontwerpen erg wist te waarderen. De uitnodiging die nu volgt is daar duidelijk het bewijs van.

Bleyaert is dan ook vast van plan deze unieke kans met beide handen aan te grijpen. De modeshow vindt plaats op zaterdag 8 mei in het Emirates Theater van Jumeirah. Er worden 600 gasten verwacht. Bleyaert zal er haar uiterste best doen om de Belgische Mode alle eer aan te doen

Nadien houdt Riet Bleyaert drie dagen lang open huis (of moeten we zeggen boot) in de "O Squisito",

 de exclusieve drijvende villa van de Belgische interieurarchitecte Leen Vandaele die al jaren in Dubai woont en werkt.

Begin mei vertrekt Bleyaert naar Dubai waar zij uitgenodigd is om deel te nemen aan een grote Modehappening van Women2Women. Women2Women is een netwerkorganisatie die vrouwen begeleidt en ondersteunt in hun professionele leven en dit op zeer uiteenlopende domeinen.

Women2women brengt professionele vrouwen van overal ter wereld met elkaar in contact, organiseert workshops, evenementen en biedt hen de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen, eventueel zakenpartners te vinden, samenwerkingen aan te gaan enz…