Nieuws

Bekijk onze planning & evenementen

Updates

Uniform werd weer in ere hersteld.

Dankzij Riet Bleyaert schittert dit oude uniform opnieuw in zijn volle glorie met de indrukwekkende rij eretekens op de borst. Iets om bijzonder fier op te zijn!

Nieuwe klant: De Grenadiers Van Montenaken

We verwelkomen 'De Grenadiers Van Montenaken' als nieuwe klant: een compagnie enthousiaste vrijwilligers die zich voor toelegt op herdenkingsverenigingen.

Nieuw: hét perfecte herenkostuum in een selectie van de fijnste stoffen

Elk kwalitatief herenkostuum begint bij de stof. Daarom neemt Riet Bleyaert opnieuw het voortouw & innoveert ze in herenkostuums verwerkt met Scabal stof: de fijnste stof rechtstreeks van de weverij.

Update van ons collectiealbum!

Heeft u deze laatste foto onder suitekledij al gespot? Ontdek de volledige gallerij op onze collectiepagina!

Nieuwe klant: De Koninklijke Muziekmaatschappij Pandore

We verwelkomen onze nieuwe klant De Koninklijke Muziekmaatschappij Pandore!

Afscheidscadeau voor Commissaris Generaal De Bolle

In opdracht van de Federale Politie had ons team het genoegen om het afscheidscadeau voor Commissaris Generaal De Bolle te maken, namelijk Manneke Pis in haar outfit.

PTK Koolskamp in een nieuw jasje!

U heeft het ongetwijfeld gemerkt: PTK Koolskamp heeft letterlijk een nieuw jasje! Door het toevoegen van nieuwe showelementen zijn hun optredens niet alleen een streling voor het oor, maar ook voor het oog!

Nieuwe klant!

De Koninklijke Muziekvereniging De Ware Vrienden uit Zwevegem is een hafabra-orkest dat kwalitatieve muziek tracht te brengen, en daarbij zijn naam alle eer wil aandoen.

Klaar voor een nieuwe klant

Willaert produceert nog steeds huurkostuums,toga’s & linten in hun eigen atelier in Waregem. Net als Riet Bleyaert zijn zij 100% made in Belgium én klaar voor een mooie samenwerking.

3 nieuwe klanten

Door ons steeds uitbreidend klantenbestand mogen wij opnieuw 3 klanten voorstellen! 

Pagina's

Abonneren op RSS - Updates